Kerstgroet 2018

Voordat we het nieuwe jaar weer instappen, nemen we graag de tijd om terug te kijken op een heel mooi 2018 voor de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Namens het bestuur van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis willen wij graag onze vrienden en donateurs nogmaals hartelijk bedanken voor hun steun en betrokkenheid die zij ons het afgelopen jaar hebben gegeven. Daar zijn we erg dankbaar voor.

Naast dat er op dit moment nog een aantal projecten lopen, hebben we in 2018 ook een aantal mooie projecten weten te realiseren. We noemen er graag een paar; Droomdekens, Muziek aan bed, Liedjesfabriek, Interactief voorlezen Mila en Lana, Dieren op bezoek, Dag voor jongeren met een orgaantransplantatie, Vrienden knuffels voor kinderen die meewerken aan een wetenschappelijk onderzoek, bijdrage voor de jaarlijkse landelijke bijeenkomstdag voor Nierpatiënten, nieuwe dagboekjes voor de afdeling Kinder Intensive Care en Neonatologie, een bijdrage voor een eigen Comfort team in het Beatrix Kinderziekenhuis, Glucose sensor Freestyle Libre voor kinderen met diabetes type 1, nieuwe iPads voor op de poli en Playstations. Zeer waardevolle projecten die we met hulp van derden hebben weten te realiseren.

Maar we kijken ook alvast graag vooruit, want ook in 2019 staan er al een aantal projecten waar we trots op zijn dat we daar als stichting aan mogen bijdragen. Zoals de kinderbioscoop in samenwerking met Pathé en de nieuwe webcams voor op de afdeling Neonatologie. Zodat ouders ook thuis voor het slapen gaan nog even een kijkje kunnen nemen bij hun kindje.

Langs deze weg willen we iedereen heel erg bedanken voor hun steun aan en inzet voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
Dit waarderen we enorm!

We wensen u hele fijne feestdagen toe en we hopen dat we ook in 2019 weer mooie projecten samen mogen realiseren.
Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCGwenst u prettige feestdagen toe en een mooi 2019!

Facebooktwitter