HoSt doneert kerstpakketten aan Beatrix Kinderziekenhuis

Medewerkers van HoSt, één van de grootste leveranciers van bio-energie installaties in Europa, hadden afgelopen december de mogelijkheid om hun kerstpakket te doneren aan het goede doel. Het goede doel dit jaar was de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en dan specifiek voor Muziek aan Bed. Een project waar een van de medewerkers zelf ook ervaring mee heeft aangezien zijn zoontje patiënt is in het Beatrix Kinderziekenhuis.
Afgelopen week mochten wij een prachtige cheque uit handen van de 2 zoontjes en ouders in ontvangst nemen. Heel bijzonder en we zijn er erg blij mee. We willen dan ook graag alle medewerkers van HoSt heel hartelijk bedanken!

Host doneert kerstpakketten aan de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG