Fiets voor het zieke kind wederom groot succes

Dinsdag 16 oktober werd voor er voor de tweede jaar “Fietsen voor het zieke kind” georganiseerd. Een sportief indoorspinningevenement waar we dit jaar geld inzamelde voor een bioscoopzaal in het Beatrix Kinderziekenhuis.

In totaal werd er vier uur gefietst door bijna 100 deelnemers, waaronder ook een hoop collega’s van het Beatrix Kinderziekenhuis. Om twee uur stapten de eerste groep de fiets op en de laatste om vijf uur ‘s middags. Elk uur werd er intensief gefietst onder leiding van enthousiaste instructeurs. Totaal werd er € 12.747 bij elkaar gefietst voor de bioscoopzaal in het Beatrix Kinderziekenhuis en inmiddels is dit bedrag nog verder opgelopen door nagekomen donaties.

Wat zijn we enorm om trots op dit geweldige eindresultaat! We willen dan ook iedereen enorm bedanken voor hun steun en inzet.
Zo ook onze leveranciers Palestra Fitness​ en Smilda Transport uit Leek en niet te vergeten onze instructeurs Boris, Simone, Mark en Marc die belangeloos een les hebben verzorgd.Fiets voor het zieke kind voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG wederom groot succes