Een mooie donatie voor Special Care

Afgelopen weekend hadden we op de afdeling Special Care wederom een bijzondere overhandiging.
Rico heeft afgelopen maanden bij ons op de afdeling Special Care gelegen. Vriend van de ouders van Rico wilde zich om deze reden graag inzetten voor het Beatrix Kinderziekenhuis en met name voor deze afdeling.

Op 15, 16 en 17 maart bracht evenementenzender RVO live muziek ten gehore en was er ’s avonds een Hollandstalig feest in de studio. Door consumptieverkoop en sponsors is er een prachtig bedrag opgehaald voor de afdeling Special Care.

Een cheque ter waarde van € 600 is door het hele team en door Rico en zijn ouders overhandigd aan de medewerkers van de afdeling.
Daar waren ze enorm blij mee!! Dank jullie wel.Een mooie donatie voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, afdeling Special Care beatrix Kinderziekenhuis UMCG