De kruistocht voor de Glimlach van een kind

Voor de zomer werden we benaderd door Albert Lageveen uit Lemmer. Albert wilde graag in actie komen voor de kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis en organiseerde daarom op 6 oktober een wandeltocht van Lemmer naar Groningen om op deze manier geld in te zamelen voor de stichting.

Vroeg in de ochtend vertrokken Albert en een aantal medelopers, waaronder zijn eigen vader, uit Lemmer richting Groningen. Het was een zware tocht van uiteindelijk meer dan 80 km. Helaas hebben niet alle lopers de tocht kunnen volbrengen maar tegen 21.00 uur kwamen Albert en zijn vader met z’n tweeën aan bij het UMCG.

Afgelopen maand kwamen Albert en zijn vader langs in het Beatrix Kinderziekenhuis en hebben we een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen. Met de wandeltocht heeft Albert € 1.097,67 opgehaald voor het Beatrix Kinderziekenhuis. We zijn enorm trots op deze bijzondere sportieve prestatie en willen Albert heel erg bedanken voor deze prachtige donatie. En natuurlijk iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Albert Lageveen komt in actie voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG met een wandeltocht van Lemmer naar Groningen: De kruistocht van de glimlach van een kind