ViskoTeepak B.V doneert € 1250 en steunt project Make a Memory

Afgelopen week hebben wij een prachtige donatie van €1250,- mogen ontvangen van ViskoTeepak B.V. Maandelijks storten werknemers, de PV ONA en het bedrijf een bijdrage op een rekening om Goede Doelen te steunen. Eén keer per jaar wordt het saldo aangewend voor een goed doel. Dit jaar is de Stichting Beatrix Kinderziekenhuis gekozen tot het goede doel van 2017.

De donatie draagt bij aan de realisatie van het project Make a Memory. Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Aangezien wij in het Beatrix Kinderziekenhuis van dichtbij meemaken hoe waardevol deze foto’s zijn, vinden wij het van groot belang dat we deze dienst aan kunnen blijven bieden. We zijn dan ook erg blij met deze mooie donatie.

ViskoTeepak B.V doneert € 1250 aan de stivhting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG en steunt hiermee het project Make a Memory