Studenten van de NHL organiseren Open podium

Vijf studenten van de NHL hoge school in Leeuwarden, organiseerden begin dit jaar een open podium voor hun opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Een evenement die tevens een goed doel centraal stelde, namelijk de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Op 15 januari heeft men mee kunnen doen aan een open podium avond in theater de Bres te Leeuwarden en zijn er verschillende mooie optredens geweest. De opbrengsten van deze avond zijn geheel ten goede gekomen aan de stichting en hebben we vorige week een prachtige donatie van € 191,20 ontvangen van de studenten. Daar zijn we erg blij mee!!

En dat het evenement een groot succes was, bleek ook uit het cijfer wat de studenten hebben gekregen van hun docent van de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Nogmaals bedankt voor jullie  mooie initiatief!

Studenten van de NHL organiseren Open podium voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG