Stichting ontvangt € 5.000 van ING Nederland fonds

In november heeft de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zich aangemeld voor de campagne ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds. Uit alle aanmeldingen zijn er een aantal stichtingen geselecteerd die door mochten naar de stemronde en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis was 1 van 5 stichtingen voor Groningen.

Van 9 tot 30 januari heeft heel Nederland kunnen stemmen op hun favoriete stichting. Het aantal stemmen bepaalde de hoogte van de donatie. De donatiebedragen variërden van € 1.000,- (minste aantal stemmen) tot € 5.000,- (meeste aantal stemmen).

Op 18 februari was het dan zover en werden de cheques voor de donaties uitgereikt aan de lokale goede doelen. De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis had de meeste aantal stemmen gekregen! We zijn ING Nederland fonds heel erg dankbaar voor de prachtige cheque van € 5.000,-!

De donatie zal gebruikt worden om de bezoeken van de Liedjesfabriek in ons kinderziekenhuis financieren. Zieke kinderen voelen zich even beter. Met een mobiele studio zoeken ze onze patiëntjes op. Schrijven samen een lied, nemen dit op en maken een videoclip. Kinderen staan op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. Muziek is een goed medicijn!!

Nogmaals bedankt ING Nederland fonds, we zijn hier erg blij mee!

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG ontvangt € 5.000 van ING Nederland fonds