Personeelswinkel doneert € 541,15 aan Beatrix Kinderziekenhuis

In november hebben we een prachtige donatie van € 541,15 ontvangen van de Personeelswinkel UMCG.

Sinds kort hebben we in het UMCG mooie nieuwe bewegwijzering hangen die onze patiënten nog beter de weg wijzen in het UMCG. De oude bewegwijzering wilde men niet zomaar weg doen, dus kreeg het UMCG personeel de kans om deze borden te kopen. Binnen een korte tijd waren alle borden verkocht en is de opbrengst van deze verkoop ten gunste gekomen van ons kinderziekenhuis.

Naast de bordenverkoop hebben we ook een donatie van € 194,65 ontvangen die afkomstig is het tegoed van de personeelspassen wat men wilde doneren.

Deze donatie draagt bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. We zijn enorm blij met deze mooie donatie en willen graag de Personeelswinkel en alle UMCG-ers bedanken die hieraan hebben bijgedragen.

Personeelswinkel UMCG doneert aan Beatrix Kinderziekenhuis UMCG