Mooie donatie voor Special Care en Kinder IC

De afdelingen Special Care en Kinder IC hebben een prachtige donatie van € 1120,- mogen ontvangen.

De pleeggrootouders van Aeron vierden afgelopen zomer hun 50 jarig huwelijk. In plaats van cadeaus voor zichzelf te vragen, heeft het Gouden bruidspaar aan hun gasten voorgesteld bij te dragen aan een donatie aan het Beatrix Kinderziekenhuis voor de afdelingen Special Care en Kinder IC. Afgelopen week hebben onze collega’s van Special Care en Kinder IC de prachtige cheque in ontvangst mogen nemen. Deze donatie draagt enorm bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. We zijn enorm blij met deze bijzondere donatie en namens alle collega’s van de afdelingen Special Care en Kinder IC heel erg bedankt!

Donatie voor de afdelingen Special Care en Kinder IC van het Beatrix Kinderziekenhuis