Mammoet schenkt gewonnen Golden Best Practice prijs

Onlangs heeft de uitreiking van de Golden Best Practice van CASOS plaatsgevonden. CASOS streeft naar een incidentvrije werkplek, Goal Zero, door samen met NAM/Shell en de aangesloten contractors te werken aan continue verbetering van de prestaties op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.
Uit de 28 inzendingen zijn twee best practices genomineerd als kanshebber en is de uiteindelijk prijs uitgereikt aan Mammoet.
De prijs, een cheque van € 5.000,-, heeft Mammoet afgelopen week geschonken aan het Beatrix kinderziekenhuis.

Deze donatie draagt enorm bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. Wij zijn erg blij met deze prachtige donatie!

Wij willen het management en alle medewerkers van Mammoet dan ook enorm bedanken en natuurlijk ook nog feliciteren met hun mooie prijs!
Mammoet schenkt gewonnen Golden Best Practice prijs aan stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG