LEGiO-run doneert € 900 aan Beatrix Kinderziekenhuis

Op zaterdag 8 april vond de tweede editie plaats van de LEGiO-run in Grootegast. Een editie met veel records. Naast maar liefst vier nieuwe parcoursrecords, was er een recordaantal deelnemers. In totaal waren er 764 deelnemers verdeeld over de afstanden. Het was een zeer geslaagd loopevenement.

Rennen, spelen en plezier hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel kinderen kunnen dit vanwege een ziekte niet doen. Om ook hen aan het lachen te maken en jong te laten zijn, steunde de LEGiO-run voor het tweede jaar de kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis en Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis.Van het inschrijfgeld werd 10%  en het sponsorgeld gedoneerd aan het goede doel.

Inmiddels hebben we de prachtige donatie mogen ontvangen van €900,-. Deze donatie draagt bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. We zijn LEGiO-run dan ook erg dankbaar voor deze donatie!

LEGio-run doneert € 900 aan stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG