Kinderziekenhuis en stichting organiseren BKZ’s got talent

Beatrix Kinderziekenhuis en stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis organiseren unieke patiëntendag in het kader van hun jubileumjaar; BKK's got talent

Dit jaar bestaat de kindergeneeskunde in Groningen 125 jaar. Om dit te vieren organiseren het Beatrix Kinderziekenhuis en de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis op zaterdag 9 september BKZ’s Got Talent en willen we de kinderen die ziek (geweest) zijn in het zonnetje zetten.  Zo kunnen we iedereen laten zien dat je met een ziekte ook heel veel talenten kunt hebben.

Kinderen tussen de 6-18 jaar en die ooit behandeld zijn in het Beatrix Kinderziekenhuis hebben zich aan kunnen melden voor deze unieke talentenshow. In totaal hebben bijna 30 patiënten zich aangemeld en zullen zij aankomende zaterdag hun talenten showen; van dans tot acrogymnastiek en van muziek tot zang.

Uiteraard zullen de kinderen als echte sterren ontvangen worden, ligt de rode loper uit, staan onze eigen visagisten klaar om de kinderen extra glamour te geven en staan de cameraploegen van UMCG TeeVee klaar.

En bij een talentenshow hoort natuurlijk ook een jury. We zijn dan ook erg verheugd om aan te kondigen dat Ron Boszhard, Barbara de Loor en onze eigen kinderoncoloog Wim Tissing plaatsnemen in de jury. De presentatie zal verzorgd worden door de ambassadrice van de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis Nienke de la Rive Box.

Bekijk hier de promo

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt voor een donatie van Mammoet Nederland BV.