Jubileumactie: 2000 toverlampjes

2000 toverlampjes voor beatrix Kinderziekenhuis UMCG ter gelegenheid van het jubileumjaar: 125 jaar kindergeneeskunde in Groningen

Het Beatrix Kinderziekenhuis start in het kader van het jubileumjaar, 125 jaar kindergeneeskunde in Groningen, met de verkoop van wel 2000 toverlichtjes.
Speciaal voor het jubileumjaar krijgt het Beatrix Kinderziekenhuis een interactieve lichtinstallatie waarmee kinderen lampjes kunnen toveren op een levensgroot scherm. De installatie bestaat uit een wand van 8 bij 5 meter, waarop 2000 lampjes worden gespannen. Door gebruik te maken van bewegingssensoren kunnen kinderen door te bewegen de lampjes laten branden . Met zijn 40 vierkante meter, is de lichtwand de grootste in zijn soort en komt in de patio te hangen, voor de ingang van het kinderziekenhuis.

Koop een toverlichtje

Het bezorgt niet alleen ons een glimlach op ons gezicht, maar ook zeker op het gezicht van onze patiëntjes.
Met uw hulp is het mogelijk om vele plannen te blijven realiseren en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. De opbrengst van deze speciale jubileumactie zal worden gebruikt voor projecten om het verblijf van kinderen (en hun ouders) in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Koop een toverlichtje

De installatie wordt aangeboden door het webtechnologie buro Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe. Dit in het kader van het 125 jarig bestaan van het kinderziekenhuis.

Voor Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe is dit de tweede grote interactieve installatie die ze realiseren. In december 2016 werd op de Grote Markt in Groningen de kerstboom verlicht door lampjes die door kinderen waren geprogrammeerd. Deze lampjes worden nu opnieuw gebruikt voor de installatie voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Lees meer over ons jubileumjaar op 125jaarkindergeneeskunde.nl

Facebooktwitter