Hapkido Willie haalt € 2500 op voor Beatrix Kinderziekenhuis

Hap-Ki-Do Willie heeft €2.500,- opgehaald voor het Beatrix Kinderziekenhuis (UMCG) met het evenement ‘Sporten voor kinderen die vechten tegen kanker’ in sporthal De Spil in Nieuwe Pekela. Het evenement werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en zette zich in voor kinderen die tegen kanker vechten. Vorig jaar was de opbrengst 1.565,–, dit jaar werd er maar liefst 2.500,– opgehaald! Tijdens het evenement werd er belangeloos meegewerkt door diverse sportverenigingen en waren er verschillende sportieve activiteiten zoals kickboksen, hapkido, zumba en badminton. Ook konden bezoekers/deelnemers op de foto met een kerkuil, was er een luchtkussen en werd er een verloting gehouden. Freddy Cadel, Ronald & Aïsha en Stevan Bloema zorgden voor live muziek. Zo’n 300 mensen bezochten dit mooie evenement.

Deze donatie draagt enorm bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken. We willen alle sporters, sponsoren en bezoekers dan ook heel erg bedanken. En natuurlijk ook Hap-Ki-Do Willie voor deze mooie samenwerking!

Hap-Ki-Do Willie (woortman) haalt 2500 euro op voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG