Fietsen voor het zieke kind groot succes

Maandag 30 oktober werd voor het eerst Fietsen voor het zieke kind georganiseerd. Een nieuwe indoorspinningsevent waarmee geld werd ingezameld voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

In totaal werd er vier uur gefietst. Om twee uur stapten de eerste groep de fiets op en de laatste om vijf uur ‘s middags. In totaal deden er 96 mensen mee, waaronder ook een hoop collega’s van het Beatrix Kinderziekenhuis. Maar ook het bedrijfsleven; Werken bij PlasBossinade, Harwig Installatietechniek en Rabobank Stad en Midden Groningen​ en studentenroeivereniging A.G.S.R. Gyas​. Samen brachten ze €14.227,34 binnen voor de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. De opbrengst van Fietsenvoorhetziekekind wordt gebruikt om het verblijf van opgenomen kinderen en ouders zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat zijn we trots op dit geweldige eindresultaat! We willen dan ook iedereen enorm bedanken voor hun steun en inzet.

De aftermovie kun je hier bekijken.

Zo ook onze leveranciers Palestra Fitness​ en Smilda Transport uit Leek.

Fietsen voor het zieke kind groot succes voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG