Eigenaar eetcafé Ugly Duck viert verjaardag met Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Afgelopen maand vierde de eigenaar van eetcafé Ugly Duck, Rutger van der Weerd, zijn 50ste verjaardag. En dat vierde hij groots met speciale aandacht voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Een weekend lang waren er diverse acties in het eetcafé en werd het weekend afgesloten met een feest voor relaties en vrienden. Aan alle genodigden werd gevraagd om in plaats van cadeaus een donatie te doen aan de stichting en ook het personeel van de Ugly Duck doneerde de ontvangen fooien van het verjaardagsweekend aan de stichting. We willen Rutger nogmaals van harte feliciteren met zijn verjaardag en natuurlijk Rutger, personeel van eetcafé de Ugly Duck en alle genodigden enorm bedanken voor de mooie donatie, totaal €2280, die wij deze week hebben mogen ontvangen. Wij zijn hier erg blij mee.

Eetcafe Ugly Duck viert verjaardag met Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis