Benefietvoetbalwedstrijd Saller Soccer Team

In 2016 werd voor de eerste keer de benefietvoetbalwedstrijd met Saller Soccer Team georganiseerd. Het Saller Soccer Team is een voetbalteam dat belangeloos in actie komt voor goede doelen en bestaat uit oud-profs van FC Groningen en BV Veendam. in 2016 speelde het team tegen All Stars van Frisia Loga. De wedstrijd trok veel toeschouwers met een mooie overwinning voor het Saller Soccer Team. Begin dit jaar hebben we de prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van € 1.164,77

2017: RTL Sterrenteam

Ook dit jaar zal het team weer in actie komen voor de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Op zaterdag 22 april om 19.00 uur zal het Saller Soccer Team een nieuw benefietwedstrijd spelen tegen het RTL 7 Sterrenteam met vele bekende tv sterren en oud profvoetballers.

Erik Nevland maakt rentree op de Groningse velden

Levende FC Groningen-legende Erik Nevland zal dit jaar het team van Saller Soccer versterken. Het team bestaat voor de rest uit andere oud-profs van FC Groningen en BV Veendam. Zo spelen onder andere Gerard Wiekens, Armand MacAndrew, Angelo Cijntje, Henk de Haan, Paul Matthijs, Hugo, Jan Veenhof en Martin Drent ook mee.

De wedstrijd wordt gespeeld op het WVV sportpark in Winschoten. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Saller Soccer Team.

Saller Soccer team doneert een prachtig bedrag aan de Stiching Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Facebooktwitter