Viering Sint Pannenkoek brengt 2655 euro op

Op 29 november vond voor het eerst in het UMCG de viering van Sint Pannenkoek plaats. Voor het personeelsrestaurant kon iedereen een pannenkoek kopen, meedoen aan de veiling en de pioniersmarkt bezoeken. Samen de stroperigheid van het UMCG opeten en de bureaucratie oprollen. Tegelijkertijd is veel geld ingezameld voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Er zijn maar liefst 800 pannenkoeken verkocht en veel unieke veilingitems brachten meer dan € 100,- per stuk op.

Behalve nieuwe pioniers heeft deze succesvolle viering van Sint Pannenkoek ook een mooi eindbedrag opgeleverd van € 2655,64!
Deze donatie zal de stichting gebruiken voor de activiteit Muziek aan bed.

Een impressie van de voorbereiding en de viering kunt u zien in bijgaand filmpje.

We willen graag de organisatie van Sint Pannenkoek heel hartelijk bedanken voor hun mooie initiatief en de prachtige donatie. We zijn hier heel erg blij mee!

Viering Sint Pannenkoek brengt 2655 euro op voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis