Toeteren voor kinderen levert 3.000 euro op!

Op 3 juli 2016 vond het Blaaskapellen festival plaats in Hotel Brinkzicht te Vledder. Een benefietconcert ten goede van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Het benefietconcert werd geopend met een optreden van “Die Dorfplatz Musikanten” uit Vledder. En vervolgens trad het jeugdkapel “Junge Freunde” uit Brabant en Limburg en “Eschländer kapel” uit Hellendoorn o.l.v. Jan Dijsselhof op. Een sublieme kapel, de absolute top van Nederland. Een zeer geslaagde middag met veel concertbezoekers, aandacht voor de muziek maar ook voor meer, zoals onze stichting. Een groot gedeelte van de entreeprijs werd gedoneerd aan de stichting en werd uiteindelijk verdubbeld door Hotel Brinkzicht. Tot slot werd het bedrag nog aangevuld met gulle giften van anonieme gevers. We zijn dan ook trots op het prachtige resultaat van 3.000 euro. Met deze donatie kunnen we diverse projecten realiseren die het verblijf van kinderen en hun ouders in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG zo aangenaam mogelijk maken en kunne we het welzijn van de kinderen bevorderen.

Wij zijn Hotel Brinkzicht en de blaaskapellen bijzonder dankbaar voor deze mooie muzikale donatie!Toeteren voor kinderen_jun16