Samenwerking Kadepop en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met festival Kadepop. Hierdoor komen de opbrengsten van donaties tijdens het festival en van de mogelijkheden om activiteiten op de kinderkade te sponsoren, geheel ten goede aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Kadepop festival en Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zijn erg blij met deze samenwerking voor de komende jaren.

Kadepop is een jaarlijks terugkerend popfestival in Groningen, dat dit jaar voor de 5de keer plaatsvindt. Het festival is op 24 en 25 september, op het terrein van de Suikerfabriek in Groningen. Het vormt de afsluiting van het levendige festivalseizoen in Groningen. Het karakter van Kadepop is te kenschetsen als: stoer, urban, selfmade.

Als gevolg van de samenwerking met Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG, zijn er dit jaar voor het eerst ook leuke activiteiten voor de kleinere festivalgangers (0-17 jaar) op het festival, met speciale toegangsprijzen (0 tm 12, eur 5,- p/dag ; 13 tm 17 zaterdag eur 15,- en zondag eur 10,-).

Op de kinderkade, op de begane grond van het zeefgebouw, kunnen kinderen volop genieten van springkussen, knutselhoek, filmhoek en kinderdisco. Ook zijn er mogelijkheden om zelf muziek te maken, pizza’s te bakken, Graffiti wand, Streetdance, Buttons/tasjes/ketting maken en je te schminken. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig uitje!

Meer informatie over het festival is te lezen op de website van Kadepop, kaarten zijn te koop via: Tickets

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden m.b.t. kinderkade kunt u contact opnemen met Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis 050 – 361 48 30Mooie samenwerking Kadepop festival Groningen en Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis! Deel opbrengst festival is voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Facebooktwitter