Prachtige donatie van Annemarijn, Tessa en Bente

Annemarijn, Tessa en Bente zijn net 10 jaar geworden en hebben met elkaar een discofeestje gehouden voor de hele klas. De meiden hadden een hele speciale verjaardagwens, namelijk geen cadeautjes voor zichzelf maar geld voor ons kinderziekenhuis. Het was een zeer geslaagd feestje met echte discolampen en natuurlijk goede muziek! Gistermiddag had de stichting de eer om deze meiden te mogen ontvangen in het kinderziekenhuis. Daar hebben we een prachtige cheque overhandigd gekregen van  €319,50. We willen Annemarijn, Tessa en Bente enorm bedanken voor deze prachtige donatie!!! We vinden het heel bijzonder dat jullie op deze wijze aan ons kinderziekenhuis hebben gedacht.

Prachtige donatie van Annemarijn, Bente en Tessa aan de stichting Vrienden beatrix Kinderziekenhuis UMCG