Donatie Avond4daagse aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Dit feest is niet voor alle kinderen een vanzelfsprekendheid. Op de slotavond van de avondvierdaagse loopt de Avond4daagse al jaren door het UMCG, waar ze traditiegetrouw worden getrakteerd op een ijsje. Dit is niet alleen een welkome afleiding voor de wandelaars, maar op deze manier kunnen ook zieke kinderen die verblijven in het Beatrix Kinderziekenhuis even meegenieten van de wandeltocht en de enthousiaste menigte.

De Groninger Wandelsport Commissie heeft dit jaar voor iedere loper € 0,10 gedoneerd en hebben het bedrag afgerond op € 500,-. Daarnaast hebben ze een beroep gedaan op de deelnemende scholen, door een donatie te doen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Twee scholen hebben aan deze oproep gehoor gegeven; de Swoaistee en de Fransiscusschool. De scholen hebben respectievelijk € 300,- en € 257,- opgehaald.

In totaal heeft de Groninger Wandelsport Commissie € 1057,- voor het Beatrix Kinderziekenhuis bij elkaar gelopen.

We zijn de Groninger Wandelsport Commissie, de Swoaistee school, de Fransiscusschool en natuurlijk de wandelaars erg dankbaar voor deze prachtige donatie. Avond4daagse