Cemex Trescon geeft de hoofdprijs van €100.000,- weg!

Cemex Trescon geeft de hoofdprijs van €100.000,- weg aan 10 goede doelen die afhankelijk zijn van donateurs en giften om succesvol te kunnen zijn. 10 Goede doelen die zich richten op kinderen en stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is een van deze 10 doelen!

National Business Succes Award 2015Logo award

Cemex Trescon is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015, georganiseerd door RTL7 in samenwerking met het blad het Managementteam en het Financiële Dagblad. Aan het winnen van de Succes Award is de titel “Meest succesvolle bedrijf van 2015” en een geldprijs van €100.000,- verbonden.

“Wij geloven in het bouwen van een toekomst. Onze toekomst, de toekomst van onze klanten en leveranciers en ook die van onze samenleving. Kinderen zijn wat ons betreft de toekomst van de samenleving. Wij vinden dat onze kinderen altijd naar een toekomst moeten kunnen kijken, ook als hun situatie om medische- of veiligheidsredenen hun geen of minder perspectief biedt. Daarom verdelen wij de hoofdprijs van €100.000,- onder deze 10 goede doelen.”

Geef eenmalig uw stem!Sms logo

Wij vragen u op Cemex Trescon te stemmen zodat zij als finalist kunnen eindigen en daarmee de wens mogelijk maakt om de gekozen doelen te steunen, waaronder stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
SMS daarom eenmalig in de periode van 10 januari 00:00 tot zaterdag 16 januari  23.59 uur naar 4422  met als tekst NBSA 5037 (let op de spatie na NBSA).
SMS-en is gratis, u betaalt alleen de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Er kan slechts 1 keer gestemd worden per telefoonnummer.

Geert A. van de Beek – Algemeen directeur Cemex Trescon

“In 2014 beviel mijn oudste dochter van haar eerste  dochter in het Wilhelmina kinderziekenhuis. Zij werd geboren met het syndroom van Cornelia de Lange. Enkele uren na de geboorte stierf zij in de armen van mijn dochter. Door deze gebeurtenis ben ik steeds meer gaan beseffen  hoe kwetsbaar een kind is op het moment dat de omstandigheden rond het kind niet optimaal zijn.  Dat kan zijn als gevolg van een ziekte maar ook als gevolg van leef en woon omstandigheden, oorlog etc.

Het is om deze reden toen ik hoorde dat ons bedrijf Cemex Trescon als branche winnaar voor de hygiëne genomineerd was voor de Nationaal Business succes award dat ik besloot om de hoofdprijs van € 100.000,- die aan het winnen van deze award verbonden is, volledig ter beschikking te gaan stellen aan doelen rond het kind. Maar ook als wij de prijs niet winnen  maar wel  dankzij uw hulp in de finale komen van deze award zullen wij een totaal bedrag van € 10.000,- verdeeld over  10 goede doelen doneren  waaronder de  6 stichtingen die verbonden zijn aan de 6 kinderziekenhuizen om hun werk te steunen.”

Meer informatie kunt u vinden op www.cemextrescon.nl/businessaward en www.nbsa-instituut.nl/award/jaarlijkse-finale-award/