Benefietconcert

Gasterra, NNO, Vrienden Beatrix KinderziekenhuisFamilieconcert

Op zaterdag 27 februari organiseert de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest en GasTerra het Tsjaikovski’s Het Zwanenmeer. Hadewych Minis vertelt een nieuw verhaal, dat kinderboekenschrijver Reggie Naus maakt op basis van het wereldberoemde ballet Het Zwanenmeer.

De opbrengsten van de kaartverkoop komt geheel ten goede voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Met deze inkomsten kunnen wij vele plannen realiseren binnen het ziekenhuis en het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ maken.

Bestel hier uw kaarten!

Volwassen € 22,50 | Jongere (tot 29 jaar) € 12,50

Genre Familieconcert
Dirigent Bas Wiegers
Verteller Hadewych Minis
Verhaal Reggie Naus
Tsjaikovski Het Zwanenmeer

Veel grote mensen denken dat klassieke muziek een serieuze zaak is. Ze blijven tijdens een concert dus heel stil in hun stoel zitten en kijken er heel ernstig bij. Dat gaat er wel anders aan toe tijdens de Familieconcerten van het Noord Nederlands Orkest! Spannende verhalen en een supergroot orkest maken samen een gezellig en feestelijk programma. Met vandaag: Het zwanenmeer. Kinderboekenschrijver Reggie Naus schrijft een nieuw verhaal op basis van het beroemde ballet.

Tsjaikovski’s Het zwanenmeer

Hadewych Minis vertelt een nieuw verhaal, dat kinderboekenschrijver Reggie Naus maakte op basis van het wereldberoemde ballet Het zwanenmeer. Bas Wiegers dirigeert het Noord Nederlands Orkest in de sprookjesachtige muziek van de Russische componist Tsjaikovski. Er is een boze tovenaar, een prins, en een meisje dat in een zwaan verandert. Maar hoe het afloopt? Dat weet nu alleen nog Reggie Naus.

zaterdag 27 februari – 14.00 uur (13.30 uur zaal open) – De Oosterpoort Groningen

Facebooktwitter