Benefietconcert NNO levert 11.500 euro

Het benefiet familieconcert Het Zwanenmeer dat we op zaterdag 27 februari in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest en GasTerra organiseerde, heeft 11.500 euro opgeleverd. Met de opbrengst van dit concert kunnen we diverse projecten realiseren die het verblijf van kinderen en hun ouders in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG zo aangenaam mogelijk maken en het welzijn van de kinderen bevorderen.

De Oosterpoort was op zaterdag 27 februari bijna uitverkocht met ongeveer 1000 kinderen, ouders en grootouders. Met een prachtige vertelster, Hadewych Minis, die zeer bevlogen het sprookje van het Zwanenmeer vertelde en het jeugdig publiek wist te boeien en het bevlogen spel van het NNO, kan iedereen terugkijken op een zeer geslaagde middag ten bate van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Wij zijn onze partners NNO en GasTerra bijzonder dankbaar voor deze mooie samenwerking!