Bekkema Run zet zich in voor Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

De Bekkema Run van 2016 is weer achter de rug. Een grote schare enthousiaste deelnemers (ca 425) van alle leeftijden en uit alle regio’s hebben de Run weer tot een succes gemaakt. Het mooie weer heeft een grote bijdrage geleverd aan de stralende gezichten van de lopers. Het parcoursrecord van de halve marathon dames van 2013 is verbroken door Lotte de Hosson uit Groningen met 1:27:49! En ook voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis heeft Bekkema Run een prachtig resultaat opgeleverd. De kinderen, lopers en sponsoren van de Bekkema Run hebben gezamenlijk €755,94 bijeen gespaard en gelopen!

We willen alle sporters en sponsoren dan ook heel erg bedanken voor hun inzet. En natuurlijk ook Bekkema Run voor deze mooie samenwerking!

Bekkema Run