Avond4daagse steunt Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Avond4daagseDit feest is niet voor alle kinderen een vanzelfsprekendheid. Op de slotavond van de avondvierdaagse loopt de Avond4daagse al jaren door het UMCG, waar ze traditiegetrouw worden getrakteerd op een ijsje. Dit is niet alleen een welkome afleiding voor de wandelaars, maar op deze manier kunnen ook zieke kinderen die verblijven in het Beatrix Kinderziekenhuis even meegenieten van de wandeltocht en de enthousiaste menigte.

De Groninger Wandelsport Commissie wil dit jaar (23 t/m 26 mei 2016) graag iets terug doen en doneert voor iedere loper een bepaald bedrag. Daarnaast doen ze een beroep op de deelnemende scholen, door een donatie te doen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Dit kan men doen door bijvoorbeeld een sponsoractie te organiseren.

De Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis wenst alle scholen en haar leerlingen heel veel succes en mochten we jullie kunnen helpen met deze actie, dan vernemen wij dat graag!