4 Mijl voor het zieke kind doneert € 762

Op zondag 9 oktober kwamen Jan, Niek en Bas, met het lopen van de 4 mijl van Groningen, in actie voor de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.
Natuurlijk is de 4 mijl van Groningen voor duizenden lopers een grote uitdaging. Iedereen streeft naar een goede tijd….tijd is uniek, eigenlijk weet je pas echt wat tijd is…..als het niet meer vanzelfsprekend is. En daarom liepen de heren speciaal voor de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Met de actie vroegen zij aan sponsors ongeveer 5 minuten van hun tijd. In deze tijd kon men een donatie doen, een investering in Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zodat de tijd die kind en de ouder in het ziekenhuis moeten verblijven, een beetje voelt als thuis.

Gister heeft de stichting een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van € 762,-. Daar zijn we erg blij mee. Deze donatie draagt enorm bij aan het verwezenlijken van projecten in ons kinderziekenhuis en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer ‘thuis’ te maken.4mijl voor het zieke kind. Jan, Niek en bas lopen de 4 Mijl voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis