Stem op Beatrix Kinderziekenhuis dagboekjes project van Rabobank Stimuleringsfonds!

Het Beatrix Kinderziekenhuis is uit 97 projectaanvragen geselecteerd als één van de genomineerden in de categorie ‘Zorg’ van het Rabobank Stimuleringsfonds!

We hebben een aanvraag ingediend voor €3.000,- waarmee ruim 700 dagboekjes voor de Kinder en Neo IC gerealiseerd kunnen worden. Deze dagboekjes worden momenteel opnieuw ontwikkeld in onze eigen huisstijl en worden verstrekt aan patiënten van de Intensive Care. In dit dagboekje kan door ouders, verzorgers en medewerkers van het BKZ worden geschreven voor het zieke kind.

Help ons om dit bedrag binnen te halen en stem ook! Via de link:www.rabobanksf.nl kunt u uw stem uitbrengen. Dit kost u een minuutje tijd en uw hulp wordt enorm gewaardeerd!

Tot en met 17 april 2015 is het woord aan de inwoners van Groningen, Haren, Hoogkerk, Onnen, Glimmen, Noordlaren, Midlaren, Engelbert en Middelbert om hun voorkeur voor een aanvraag kenbaar te maken. Iedere inwoner mag slechts 1 keer zijn stem uitbrengen en het is niet toegestaan om door 1 persoon meerdere emailadressen te laten invoeren. Iedere stemmer wordt geacht dit zelf te doen.

Deel dit bericht ook vooral onder uw kennissen, vrienden of collega’s uit deze regio., want elke stem telt. Namens het Beatrix Kinderziekenhuis: enorm bedankt!

Afbeelding dagboekje IC