St. Dappere Dochters steunt het Beatrix Kinderziekenhuis met €1.000,-

De stichting Dappere Dochters, opgericht door Aalderd en Mariëlle Duinkerken, heeft het Beatrix Kinderziekenhuis €1.000,- geschonken. Als het gevolg van het overlijden van hun dochters Maran en Karlijn hebben zij de stichting opgericht, met als doel ondersteuning te bieden aan zieke kinderen en hun ouders d.m.v. doelgerichte acties op het gebied van sociaal en maatschappelijk vlak. Dit alles ter nagedachtenis aan de dappere dochters Maran en Karlijn.

Na een grote actie voor het Martini Ziekenhuis afgelopen jaar hebben ze besloten ook voor iets voor het Beatrix Kinderziekenhuis te doen. Hun dochter Maran heeft bij ons onderzoeken gehad en zorg gekregen die ze nodig had.

Ondanks het enorme verlies van beide dochters, waarderen wij het initiatief en zijn wij stichting Dappere Dochters heel erg dankbaar voor de financiële steun die wij hebben mogen ontvangen. Hun bijdrage komt ten goede aan de verbouwing van één van onze huiskamers; een familiekamer waar ouders samen met hun zieke kind en broertjes/zusjes kunnen verblijven. Warmte, comfort en veiligheid staan voor deze huiskamer centraal.

Wilt u meer weten over stichting Dappere Dochters, kijk dan op www.stichtingdapperedochters.nl

Wilt u weten hoe u kunt bijdragen aan het verbouwingsproject voor onze huiskamers, neem dan contact met ons op via www.vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl