Lancering Monopolyspel Groningen brengt €20.000,- op voor tv-project Beatrix Kinderziekenhuis!

Na drie jaren van voorbereiding was het gisteren eindelijk zover: de lancering van het Monopoly spel Groningen. Op dit spelbord staan uitsluitend Groningse bedrijven met Groninger straatnamen. Wethouder Joost van Keulen heeft op maandag 16 februari de allereerste, unieke, Monopoly Groningen in ontvangst mogen nemen. Daarna is door de voorzitter en penningmeester van de Roteract Groningen een cheque overhandigd aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De opbrengst van de verkoop van het Monopoly spel komt ten goede aan het tv-project. In het Beatrix Kinderziekenhuis wordt hard gewerkt aan nieuwe tv-voorzieningen voor kinderen aan bed. Om dit te realiseren zijn donaties hard nodig; kinderen kunnen namelijk gratis tv kijken in bed en daardoor is voor deze investering steun hard nodig.

Er zijn slechts duizend spellen gemaakt, dus wie er een wil hebben moet er snel bij zijn. Een spel kost 49,95 euro en kan in je bezit komen door een mailtje te sturen naar monopolygroningen@gmail.com