Een mand vol prachtige bloemen

Plotseling word je ouder van een kind met diabetes. Dat heeft een grote impact bij zowel het kind als in de familie. Het diabetesteam van het Beatrix Kinderziekenhuis streeft ernaar om het kind zo goed mogelijk te begeleiden bij het verwerken van de diagnose diabetes en om tot een goede regulering te komen.

bollenmandDe Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland heeft zich dit jaar als doel gesteld geld in te zamelen voor extra hulpmiddelen die het leven van het kind vergemakkelijken zoals bijvoorbeeld het (tijdelijk) beschikbaar stellen van een continue glucose meter. Dit heeft tot gevolg dat het kind een beter inzicht krijgt in het verloop van zijn diabetes en ook tot het minder vaak hoeven vingerprikken.

Steun dit project
Om dit project voor het Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar. Door het kopen van een bollenmand tovert U niet alleen niet alleen in het voorjaar prachtige kleuren in de tuin of op het balkon, maar ook zeker een glimlach op het gezicht van de patiëntjes!

Per mand € 18.00 (33% gaat rechtstreeks naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis)
Bestellen
Vul het Bestelformulier bollenmand in en mail deze naar kruizebloembollen@live.nl
Afhalen
Uw bestelling kunt u dinsdag 26 januari tussen 12.30 en 13.30 uur afhalen bij het personeelsrestaurant in het Fonteinstraat. Neemt u bij het afhalen het bestelformulier mee.