Donatie Medidis voor Beatrix Kinderziekenhuis

Deze week hebben we een prachtige donatie van € 4000,- mogen ontvangen van Medidis B.V.

Medidis B.V. levert in opdracht van zorgverzekeraars cliënten medicinale zuurstof en andere medische hulpmiddelen aan huis. Medidis heeft een compleet leveringsprogramma voor patiënten met chronische en tijdelijke luchtwegaandoeningen, longziektes en slaapstoornissen, zoals COPD, astma en OSAS. Daarnaast levert Medidis gassen en medische apparatuur aan ziekenhuizen en zorginstellingen.

In plaats van het versturen van relatiegeschenken heeft Medidis B.V. ervoor gekozen om kerstkaarten, getekend door kinderen, te versturen naar haar relaties. En is het geld dat Medidis B.V. besteedt aan deze geschenken dit jaar gedoneerd aan het Beatrix Kinderziekenhuis. Na een creatieve schildermiddag in het Beatrix Kinderziekenhuis met de kinderen van de St. Michaëlschool uit Groningen, zijn er een aantal tekeningen geselecteerd die gedrukt zijn als kerstkaarten.

Wij zijn Medidis B.V. zeer dankbaar voor deze waardevolle donatie! En uiteraard ook de leerlingen van groep 5 van St. Michaëlschool voor hun creativiteit.Schenking Medidis dec 2015_website