Zomaar Groningen organiseert pubquiz voor Beatrix Kinderziekenhuis!

Dinsdagmiddag 17 juni mocht het Beatrix Kinderziekenhuis een schenking in ontvangst nemen van Zomaar Groningen. Meerdere keren per jaar organiseren zij een gezellige activiteit waarbij er geld wordt opgehaald voor een goed doel. Dit keer is het Beatrix Kinderziekenhuis verkozen als het goede doel voor een pubquiz en is de opbrengst gedoneerd aan het kinderziekenhuis. Ook verblijdde de organisatie het kinderziekenhuis met splinternieuwe kinderboeken en knuffels als cadeautjes voor de zieke kinderen. Dit is mede mogelijk gemaakt door Daan Nijman boekhandel UMCG/Roden en de Ikea Groningen. Onze dank is groot!

Zomaar Groningen staat voor ont-moeten; een aantal keren per jaar gezellig samen komen om te netwerken, inspiratie op te doen en samen te ondernemen. Een pubquiz, een avondje bowlen, Zomaar Groningen organiseert leuke bijeenkomsten waarbij een goed doel centraal staat. Voor meer informatie, zie Twitter: @ZomaarGroningen.

Schenking zomaar groningen