Schenking longfunctiestoel aan Beatrix Kinderziekenhuis

Op woensdagmiddag 18 juni j.l. heeft het functiecentrum van het Beatrix Kinderziekenhuis een schenking ontvangen van de familie Hooge. Het ging om een hele bijzondere donatie, namelijk een longfunctiestoel ten behoeve van de onderzoeken van CF-patiënten. De familie Hooge zet zich al vele jaren in om geld in te zamelen voor CF en heeft besloten deze keer iets te doen voor het functiecentrum van het Beatrix Kinderziekenhuis waar hun zoon als CF patiënt onder behandeling is.

Aan hem ook de eer om de stoel officieel te onthullen door de strik door te knippen en daarmee is de longfunctiestoel officieel in gebruik genomen! Deze stoel biedt jonge kinderen het gemak de stoel goed aan te passen naar hun lengte en daarmee kan het longonderzoek veel beter worden uitgevoerd. De afdeling is dan ook zeer dankbaar voor deze donatie en het is een aanwinst voor de afdeling!

Namens het Beatrix Kinderziekenhuis enorm bedankt!

foto 8     foto 3    foto 12