Schenking Arriva Community Action Award

Op maandag 10 maart kreeg het Beatrix Kinderziekenhuis bezoek van twee medewerkers van Arriva. Vorig jaar zijn deze heren ook al bij ons geweest vanwege een donatie die opgehaald was door de besparing van brandstof door de treinen zuiniger te laten rijden. En ook dit jaar komen ze ons weer vereren met een bezoekje, want wederom werd ons een mooie cheque aangeboden. Vanuit Arriva is er een bijdrage van €600,- uitgereikt namens de Arriva Community Action Award 2014!

Het Beatrix Kinderziekenhuis is Arriva zeer erkentelijk dat ook dit jaar aan ons is gedacht als goed doel. Met deze schenking kunnen wij het geld inzetten voor de projecten voor het welzijn van de patiënten en families in het kinderziekenhuis. Arriva: hartelijk dank!

Schenking Arriva 2014