Opbrengst voorstelling Kinderen voor Kinderen ‘Waanzinnig gedroomd’ voor Beatrix Kinderziekenhuis!

Foto Kinderen voor kinderen 2015

Het bekendste kinderkoor van Nederland, Kinderen voor Kinderen, bestaat dit jaar 35 jaar. Dit wordt gevierd met de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’. Deze voorstelling is op 2 januari aanstaande om 15.00 uur en 19.00 uur te zien in MartiniPlaza. De opbrengst van de avondvoorstelling komt ten gunste van het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG.

Toen theaterproducent Cook a Dream de vraag kreeg of ze iets kon betekenen voor het Beatrix Kinderziekenhuis, was het antwoord direct positief. “We zetten ons met Kinderen voor Kinderen graag in voor bijzondere projecten voor kinderen” aldus de producent. En dankzij medewerking van GasTerra en MartiniPlaza wordt de opbrengst van een van de voorstellingen in MartiniPlaza overgemaakt aan het kinderziekenhuis. Met dit bedrag worden onder andere familiekamers gerealiseerd.

Door middel van de bekendste oude en nieuwe liedjes uit het 35 jarige bestaan van Kinderen voor Kinderen wordt het verhaal verteld van Guus die met zijn moeder naar een nieuwe stad verhuist. In zijn nieuwe klas wordt veel gepest. De schooldirecteur is ten einde raad en schakelt de hulp in van de meester Augustus. Met hun nieuwe meester doen ze een bijzonder muzikaal project dat alles verandert. Maar durft Guus met behulp van muziek ook zijn grote geheim met de klas te delen?

Waanzinnig Gedroomd in MartiniPlaza
Vrijdag 2 januari 2015: 15.00 uur en 19.00 uur