Noorderpoort College zet zich in voor het Beatrix Kinderziekenhuis!

Op donderdag 23 januari zijn docenten en leerlingen van Imprezz Records, het leerbedrijf van het Noorderpoort, bij het Beatrix Kinderziekenhuis op bezoek geweest. Zij hebben zich vorig jaar ingezet voor het kinderziekenhuis door een Groningse kerstsingle uit te brengen, waarvan de opbrengst naar cultuurprojecten van het Beatrix Kinderziekenhuis gaat. Op woensdag 11 december heeft Imprezz Records samen met UMCG TV een kerstconcert in de kinderpatio van het UMCG verzorgd en zijn de cd’s verkocht aan bedrijven voor het kerstpakket.

Noorderpoort College

Trots kwam Imprezz Records ons laten zien dat ze €2.950 hebben opgehaald voor theaterstukken in het kindertheater! Enorm blij en dankbaar hebben we deze geweldige donatie in ontvangst genomen. Met dit geld kan Mirjam van Gent, hoofd Pedagogische Zorg, voor dit jaar leuke activiteiten organiseren in het kindertheater. Een mooie musical, muziek of theater; wie weet wat we komend jaar gaan zien in de kinderpatio. Nogmaals bedankt voor deze prachtige schenking!

Noorderpoort College 2