Kinderen voor (zieke) kinderen: O.B.S. De Schuthoek doneert geld aan kinderziekenhuis

Opgetogen rijden we van het Beatrix Kinderziekenhuis naar O.B.S. De Schuthoek in Zuidlaren. Deze basisschool heeft zich super ingezet voor de zieke kinderen van het kinderziekenhuis door met kerst een kerstmarkt te organiseren! Alle kinderen hebben producten en lekkernijen gemaakt die zijn verkocht aan ouders en familie op de kerstmarkt. Dit was een geweldig succes en O.B.S. De Schuthoek heeft maar liefst €550,- voor het Beatrix Kinderziekenhuis opgehaald!

Na een korte presentatie voor de verschillende klassen, was het dan zover… Gezamenlijk in de centrale hal kreeg Jacobien de cheque overhandigd en mocht zij langzaam het bedrag te voorschijn toveren op de grote envelop. Hier zijn we ontzettend blij mee en we hebben de hele school hartelijk bedankt voor hun inzet. Het geld mogen we gebruiken voor het theater in de kinderpatio, waar we voorstellingen van muziek en toneel voor de kinderen verzorgen. Top en nogmaals bedankt!

OBS de Schuthoek