Donatie Roparun i.s.m. gemeente Vlagtwedde

Afgelopen jaar is de Noordelijke editie van de Roparun, Hamburg – Rotterdam, via een aantal doorkomstplaatsen gelopen. De hardlopers mochten zelf kiezen waar ze de ontvangst het prettigst vonden en het dorp Sellingen is hieruit verkozen. De prijs die de Roparun ter beschikking stelde aan de gemeente is verdeeld aan twee instellingen gerelateerd aan de oncologische zorg. Het Beatrix Kinderziekenhuis is één van die goede doelen en wij mochten maandag 24 maart de cheque in ontvangst nemen van de burgemeester.
Het geldbedrag komt ten goede aan een project van verpleegafdeling M2, waar de oncologie patiënten van het Beatrix Kinderziekenhuis liggen. Wij zijn de gemeente Vlagtwedde en stichting Roparun zeer dankbaar voor deze schenking!

Foto Roparun2