Deuxcel speelt voor zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis

Twee professionele cellistes die op 1 cello spelen voor zieke kinderen in ziekenhuizen, hoe bijzonder is dat! De dames van Deuxcel hebben een ochtend gespeeld voor de zieke kinderen aan bed en het was een groot succes. Groot en klein, heel zieke en minder zieke kinderen hebben genoten! Ouders waren ontroerd en blij met dit moment van persoonlijke aandacht en wondermooie klanken voor hun kind. Ook een aantal verpleegkundigen stonden met tranen in de ogen te kijken.

De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis maakt het mogelijk dat vanaf 2015 voor een half jaar Deuxcel elke maand voor de zieke kinderen kan komen spelen. Uw steun is daarbij altijd welkom om te zorgen dat wij vaker Deuxcel naar het kinderziekenhuis kunnen halen.

foto deuxcel