BAZES zet zich in voor de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

De BAZES, de benefiet actie van de zeven aangesloten studentenverenigingen van de Contractus, R.K.S.V. Albertus Magnus, F.F.J. Bernlef, Cleopatra A.S.G., A.S.V. Dizkartes, Navigators S.G. en Unitas S.G. en G.S.C. Vindicat Atque Polit heeft dit jaar gekozen om zich in te zetten voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. De Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis werft fondsen om projecten voor het welzijn van de zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG te realiseren. Bij alle projecten hebben zij één doel heel duidelijk voor ogen: het zieke kind niet laten vallen.

De BAZES vindt dit jaar plaats op 28 mei en bestaat uit een dag- en een avondprogramma; het dagprogramma bestaat uit activiteiten voor kinderen. Het avondprogramma bestaat uit een kroegentocht, waarbij alle verenigingen hun deuren openen voor alle studenten van de stad Groningen en genodigden. De opbrengsten van het dag- en avondprogramma zullen aan het Beatrix Kinderziekenhuis worden gedoneerd en komen ten goede aan een project voor de Kinder Intensive Care.
Logo bazes