BAZES haalt bijna €9.000,- op voor Beatrix Kinderziekenhuis

Groningen is een echte studentenstad. Veel studenten maken in hun Groningse jaren kennis met het UMCG. Omdat ze er studeren, een bijbaantje hebben of omdat ze er na een klein of groot ongelukje zorg krijgen. Wij zijn blij met zo’n stad vol slimme en talentvolle jongeren. En blijkbaar waarderen de studenten het UMCG ook. Zeven studentenverenigingen hebben gezamenlijk een benefietdag gehouden waarop geld werd ingezameld voor het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. Met een kindermiddag, een diner en een – hoe kan het ook anders – kroegentocht langs de zeven verenigingen werd bijna negenduizend euro opgehaald!
Met dat geld worden de huiskamer en gesprekskamers van de Kinder Intensive Care opgeknapt.

Bedankt Albertus, Vindicat, Bernlef, Cleopatra, Dizkartes, Navigators en Unitas!