Basketbal marathon 10 uur voor goede doel!

Dribbelen, vrije worpen, aanval van 24 seconden en time outs; oftewel: basketbal! Stel je eens voor: 10 uur lang basketballen? Op 22 maart heeft het Alfa College ’Sport en Bewegen’ i.s.m. Basketbalvereniging Groningen een basketbal marathon georganiseerd. De opbrengst van deze dag kwam ten goede van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG. Vele leden hebben meegeholpen om geld in te zamelen. Op de dag zelf zijn er suikerspinnen en loten verkocht en ook zijn ze fanatiek met de collectebus rond gegaan.
Namens de organisatie werd op dinsdag 6 mei door Klaas Holwerda, Diana Viswat, Lilian Poorta en Yvonne Odink een cheque uitgereikt aan het kinderziekenhuis t.w.v. € 509,30! Enorm bedankt voor deze geweldige inspanning en inzet!

Foto Alfa College en BVG 2014